info'@varbergsforeningsservice.se

NYHETER

PENSIONSAVGÅNGAR

April 2020

Under mars och april har vi haft fler kollegor som har bytt ut arbetet på Varbergs Föreningsservice mot härliga dagar med ledighet, promenader, resor och tid med nära och kära, alltså en tillvaro som pensionär. Under mars och april har Anne-Marie Zell Lomander, Myrna Alvarsson Jönsson och Britt-Marie Lindblom gått i pension och avslutat sin anställning hos oss. Vi tackar för många fantastiska år och gott arbete.

Tack!

ÅRSMÖTE 2020 - INSTÄLLT

Mars 2020

Årsmöte 2020-04-02 är inställt. Vi återkommer med nytt datum längre fram.

PENSIONSAVGÅNG

Januari 2020

Mario har nu slutat hos oss och gått vidare till en kanske härligare vardag som pensionär, all lycka till dig Mario och tack för din insats under de åren du har varit anställd hos oss. Vi kommer att sakna dig.

Tack Mario!

Hitta Oss